TECHNIKY BARVENÍ V NAŠEM SALONU

16.05.2017 22:18

Techniky barvení a melírování v našem salonu

Ombré
Jedná se o přechod dvou ale i více barev, které spolu navzájem ladí a zároveň mají jemný kontrast. Mezi oblíbené kombinace patří například hnědá a béžová, tmavě modrá a světle modrá, růžová a fialová atd. Zesvětlené jsou pouze konce vlasů.

Balayage
Balayage začíná zesvětlenými pramínky od kořínků až do kompletně zasvětlených konců, přechod je tak jemnější a přirozenější na rozdíl od již zmíněné Ombré metody.

Bronde
Tato metoda Vám pomůže rozřešit dilema, zda být blondýnkou či brunetou. Jedná se o kombinaci těchto dvou barev. Hrdou nositelkou je například Jennifer Lopez.

Sombre hair
Jemnější, přirozenější Ombré.

Contouring hair
I pomocí vhodného melírování můžete vylepšit svoji tvář! Contouring hair je nová technika, která pomocí světla a stínu rozjasní a opticky prodlouží Váš obličej.

Sunkissed
Pro ty, které chtějí zkusit něco nového, ale zároveň nechtějí příliš experimentovat, je tu Sunkissed. Tento efekt připomínající dopad slunečních paprsků, je vhodný zejména pro přirozeně dlouhé či polodlouhé vlasy.

Babylights
Jedná se o techniku barvení melírů, která vytváří jemné proužky vystínované od hlavy. Poměr světlejších i tmavých vlasů je vyrovnaný. Jedinou nevýhodou je délka barvení, nicméně výsledek stojí za to a navíc vypadá stále jako nový až po dobu tří měsíců.