PRODLUŽOVÁNÍ VLASŮ-CLIP IN

16.05.2017 00:00

Beauty salon nabízí prodlužování vlasů pomocí keratin,tape-it.páasky,clip in.na sponky.

Proč si nechat vlasy prodloužit?

Dlouhé vlasy jsou přece sexy a každá žena by je chtěla. 50cm vlastních vlasů vám ale poroste třeba i 10 let. Proto je prodlužování vlasů především pro ženy, kterým se nechce tak dlouho čekat. Také je vhodné pro ženy, které nemají kvalitní vlasy, mají řídké vlasy apod. Za pár hodin z vás může být dlouhovlasá kočka.
Prodloužené vlasy jsou od těch vašich v podstatě nerozeznatelné. Nemusíte se tedy bát, že byste po prodloužení vlasů vypadala nepřirozeně. Samozřejmostí je poctivá péče o prodloužené vlasy, pak váš účes bude vypadat vždy dobře. Vlasy je možné volit v různých barvách, délkách či kvalitě a hustotě.

 

Metody prodlužování vlasů

4) Clip-in vlasy

Kouzlo této metody je v prodloužení vlasů v pohodlí domova, bez potřeby kadeřnice. Podstata metody spočívá v připevnění šesti až osmi pásů vlasů pomocí speciálních sponek. Sponky jsou připevněny k pásům a chrání vlasy před sklouznutím. Aplikace je jednoduchá, jelikož se pouze otevřou sponky, pás se umístí do určité pěšinky a sponky se zavřou. Již po několika minutách může být zhuštění nebo prodloužení vlasů hotové. Vlasy je ale potřeba sundavat, jelikož se nejedná o trvalou aplikaci. Sundavání vlasy tolik nezatěžuje a prodlužuje jejich životnost.

Výhodou je rychlost a pohodlnost aplikace.

Prodlužování vlasů metodou Clip-incena clip in prave vlasy 2590,-